Airco Antwerpen

Airco Antwerpen – Airconditioning Antwerpen

airco Antwerpen airconditioning AntwerpenAirco Antwerpen of airconditioning Antwerpen? Airco voorzien voor een privé-woning, kantoor of industriegebouw te Antwerpen? Vertrouw op meer dan 10 jaar ervaring van airco installateur Soloya. Deze aircospecialist plaatst verkoelingssystemen in de vorm van een lucht-lucht warmtepomp.

Een dergelijke warmtepomp, is uitermate geschikt als koeling en verwarming van de woning. Airco installateur Soloya plaatst dagelijks airconditioning units van de merken Daikin, Panasonic en Mitsubishi in gans de provincie Antwerpen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor alle soorten airco en airconditioning in Antwerpen.

Airco en airconditioning in Antwerpen op maat

Nog langer gebruik maken van fossiele brandstof is bijzonder nefast voor het milieu en onze leefomgeving. Met een airco installatie in de vorm van een lucht/lucht warmtepomp is er nu een ecologischer alternatief dat veel efficiënter omgaat met energie om verwarmen en koelen. Ruimtes verwarmen met dit soort warmtepompen zorgt voor minimum 60% minder CO2 uitstoot.

De aarde warmt steeds sneller op als geanticipeerd en met de race tegen de klok om niet meer dan 2° C toe te laten is het van zeer groot belang om te investeren in de installatie van een energiezuinige airconditioning installatie! Dit laat ons allemaal toe persoonlijk een steentje bij te dragen aan een leefbare aarde voor onszelf, maar vooral voor volgende generaties.

Wat is de werkwijze van een airco met een lucht/lucht warmtepomp?

Het werkingsprincipe van een airco warmtepomp is dezelfde als die van een koelkast, maar dan in omgekeerde richting. Een warmtepomp installatie onttrekt warmte uit de omgevingslucht via een warmtecollector. Een airco warmtepomp werkt dus voornamelijk op lucht, wat onbeperkt én gratis beschikbaar is. De nodige dosis stroom kan dan weer perfect opgewekt worden met de installatie van zonnepanelen.

Lucht/lucht warmtepompUw huis verwarmen met een lucht/lucht warmtepomp zonder te hoeven aan comfort kan nu met een bijzonder voordelig systeem. De lucht/lucht warmtepomp haalt eveneens energie uit de buitenlucht en geeft deze via een warmtewisselaar rechtstreeks af in huis. Tijdens de zomermaanden kan dit systeem omgekeerd ingesteld worden en wordt warme lucht naar buiten afgevoerd om voor de nodige verkoeling te zorgen. Dit warmtepompsysteem waarborgt zo een constante temperatuur het ganse jaar door. Daarenboven produceert een lucht/lucht warmtepompsysteem 2 tot 4 meer energie dan vereist is om te functioneren.

Voordelen van een airco en warmtepomp combinatie

 • Individueel besturing van elke airco unit om zo de gewenste temperatuur te verkrijgen
 • Flexibel en eenvoudige montage, zelfs in woningen met weinig ruimte
 • Energie en kostenbesparende warmtepomptechnologie om mee te koelen en verwarmen

Airco en airconditioning units

Daikin Split airco

Daikin Split airco

 • Split airco
 • Combinatie van één binnenunit met één buitenunit.
 • Eenvoudige en onopvallende montage.
 • Hoogwaardige warmtepomp in een individuele ruimte aan een betaalbare prijs.

 

 

 

 

Daikin Multi-split airco

Daikin Multi-split airco

 • Multi-split airco
 • Combinatie van één buitenunit tot wel negen binnenunits.
 • Aansluiting volledig warmtepompsysteem op meerdere binnenruimtes.
 • Mogelijkheid tot individuele regeling van de kamertemperatuur.
 • Laat toe binnenunits van verschillende modellen en vermogens te combineren.

 

 

Airco of airconditioning plaatsen te Antwerpen?

Contacteer ons vandaag nog voor de beste Antwerpse Daikin, Panasonic en Mitsubishi airconditioning prijzen. Vertrouw op Soloya voor uw airco en airconditioning installaties te Antwerpen.

Airco plaatsen in Antwerpen?

Vertrouw op ruim 10 jaar ervaring van Soloya!

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 09nov

  Realisatie Daikin Lucht/Lucht airco/warmtepomp installatie te Niel-Bij-As

  Lees Meer →
 • 29okt

  Marktaandeel hernieuwbare energie stijgt in België en groene elektriciteit wordt alsmaar groener

  Lees Meer →
 • 26okt

  Realisatie Totaal project te Zemst.

  Lees Meer →
 • 20okt

  Geen indirecte belastingen op zonnepanelen in Limburg

  Lees Meer →
 • 08okt

  Voldoende stroom in België voor 1 miljoen elektrische auto’s

  Lees Meer →

Klantenervaringen


“Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.”
J. Desmet uit Ravels
“Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
“Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.”
S. Snoeck uit Mol
“Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.”
P. Uytendaele uit Dendermonde
``De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan!``
J. Delanghe uit Diepenbeek
``Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.”
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!”
N. Bolle uit Beringen

Mitusbishi Electric Daikin Warmtepompen
Panasonic Aquarea warmtepompen


Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

Toon buttons
Verberg buttons