De hernieuwbare energie specialist Soloya staat u graag te woord

Heeft u een vraag of inlichting nodig? Wilt u graag solliciteren om deel uit te maken van ons energiek team? Neem hier contact met Soloya, uw hernieuwbare energie partner voor zonnepanelen, warmtepompen, airco, zonneboilers en warmtepompboilers.

Naam*

Tel/GSM *

Email*

Onderwerp*

Bericht

ADRES

Lodewijk de Raetstraat 83
3920 Lommel – België

CONTACT INFO

+32 11 91 03 16 | Algemeen Telefoon
+32 475 62 62 45 | Aankoop en Verkoop
+32 475 32 71 22 | Administratie en Boekhouding
+32 478 96 05 13 | Installatie en Techniek

info@soloya.be

@Soloya_BE

BTW BE 0899.639.366
 • review rating 5  Correct, Kwalitatief, Snel, Stipt, Bekwaam en Professioneel. Ik heb recent zonnepanelen besteld. Door de dringendheid (epd aangifte nieuwbouw) heeft Soloya de installatie op een zeer korte termijn geleverd en in dienstgesteld. Ik en enkele collega’s (die nog geen zonnepanelen hadden) hebben bij Soloya besteld. Naar aanleiding van een grote investering heeft onze werkgever een selectie laten uitvoeren door een in energie gespecialiseerde bureau. Hier is Soloya als beste uit gekomen.. en dat hebben ze dan ook meteen bewezen! Ik had een correcte en duidelijke offerte met kwalitatief materiaal. Na bestelling ben ik meteen gecontacteerd voor een afspraak voor de plaatsing. De mensen zijn stipt op afgesproken tijd aangekomen en zeer snel te werk gegaan. Het waren bekwame mensen die de installatie netjes hebben geïnstalleerd en afgewerkt. Na voltooing van de werken hebben ze ook alles netjes opgeruimd. Dus kortom zeer professioneel!

  thumb Hakan Tiren
  2/08/2019

  review rating 5  Op dinsdag 12 februari kwam de firma Soloya onze zonnepanelen zetten. Wij zijn heel tevreden over de goeie service van hun personeel. Alvast bedankt! Sonja De Greef te Herent.

  thumb sonja de greef
  2/14/2019

  review rating 5  Top service!!👌🏼

  thumb Eyüp Yaşar
  2/01/2019

  review rating 5  Deze week Zonnepanelen en een warmtepomp airco laten plaatsen door Soloya. Super te vrede van begin tot einde. Betrouwbare en eerlijke firma. En voor het plaatsing-team: "Jullie waren een leuk team 🙂 ".

  thumb Kelly Menten
  2/08/2019

  review rating 5  Wij zijn super tevreden over onze warmtepomp. Alles werd zeer mooi afgewerkt en opgeruimd. De plaatsing gebeurde volgens afspraak. Prijs - kwaliteit een topbedrijf!

  thumb Petra Daniels
  1/22/2019

  review rating 5  Hallo, Zeer tevreden over de plaatsing van onze warmtepomp. Heel netjes afgewerkt en alles proper achtergelaten. Echt een aanrader. Tevens twee vriendelijke 'gaste'. Achteraf demo over de mogelijkheden gekregen.

  thumb Robert Anken
  1/09/2019

  review rating 5  Zeer tevreden! Bekwame en vriendelijke plaatsers. Duidelijke communicatie. Zo zouden alle firma's moeten werken...

  thumb Ruud Gysen
  2/08/2019

  review rating 5  Deze week door deze firma airconditioning laten monteren. Vanaf verkoop tot na plaatsing correcte en vriendelijke service. Alles netjes afgewerkt. Als service na verkoop even goed is ben ik een zeer tevreden klant. Aanrader !

  thumb Jan De Decker
  1/27/2019

  review rating 5  Super tevreden over de geleverde service. Van verkoop tot plaatsing alles zeer correct verlopen met de gepaste communicatie. Het was een fijne ervaring om vriendelijke en beleefde plaatsers over de vloer te krijgen die hun werk ernstig nemen en heel netjes uitvoeren. Zij zijn op zich al reclame voor de firma. Na de werken werd alles opgeruimd en meegenomen. Voor mij een aanrader.

  thumb Herman Wauters
  1/09/2019

  review rating 5  Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding Proper geïnstalleerd en netjes alles opgeruimd na installatie

  thumb steffi Keirsmaekers
  1/24/2019

  review rating 5  zou hen zeker en vast aanbevelen. super tevreden van de service en vriendelijkheid. Komen hun afspraken ook stipt na. ABSOLUTE AANRADER!

  thumb Belkiz Scissor
  1/09/2019

Soloya verneemt graag wat u van onze dienstverlening vindt

Via deze verwijzing kunt u uw appreciatie aan ons bekendmaken: Voeg hier uw Google review toe