Prijs spouwmuurisolatie kosten

Spouwmuurisolatie: prijs en kosten

Prijs spouwisolatie per m²

De prijs voor spouwmuurisolatie en de kosten worden berekend aan de hand van het aantal vierkante meters. Het totale aantal m² bepalen dus het prijskaartje dat aan spouwmuurisolatie hangt. Het uiteindelijke kostenplaatje weegt natuurlijk niet op tegen de vele voordelen wetende dat investeren in een ecologische spouwmuurisolatie u op zeer korte termijn heel veel geld oplevert!

Spouwmuurisolatie prijsofferte nodig? Vraag advies aan isolatiespecialist Soloya.

Spouwmuurisolatie prijs Spouwisolatie prijs Prijs spouwmuurisolatie Spouwmuurisolatie kosten

Bepaalt het materiaal de prijs voor spouwmuurisolatie?

De keuze voor welk isolatiemateriaal heeft weinig invloed op de totale kosten voor spouwisolatie. Deze richtprijzen liggen namelijk algemeen zeer dicht bij elkaar. Onze isolatie experts zullen u adviseren waar nodig en vooral wijzen op de toepasbaarheid en grote voordelen van ons ecologisch isolatiemateriaal Rockwool. En natuurlijk welke positieve invloed het daadwerkelijk zal hebben op uw energierekening.

Tot 30% besparing op uw factuur met spouwmuurisolatie

Al ruim 10 jaar is hernieuwbare energiespecialist Soloya toonaangevend met het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. We helpen u nu ook besparen op de kosten van uw energiefactuur met spouwmuurisolatie.

Dakzij Rockwool steenwol plaatsen we een vochtafstotend en thermisch brandveilig schild in de spouwmuur. Zo hebt u minder warmteverlies via de gevel en bespaart u tot 30% op uw energiefactuur.

Uw investering in de beste spouwisolatie is zo op 3 tot 5 jaar volledig terugverdiend!

Ontdek onze folder of neem contact op voor meer informatie over de prijs van spouwisolatie. Wij helpen u graag verder.

Meer weten over de prijs van spouwmuurisolatie?

Spouwisolatie aanbrengen? Vraag een offerte aan bij Soloya voor de de beste spouwmuurisolatie prijs!.

Prijs spouwmuurisolatie weten?

Vertrouw op ruim 10 jaar ervaring van Soloya!

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 09nov

  Realisatie Daikin Lucht/Lucht airco/warmtepomp installatie te Niel-Bij-As

  Lees Meer →

Klantenervaringen


“Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.”
J. Desmet uit Ravels
“Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
“Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.”
S. Snoeck uit Mol
“Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.”
P. Uytendaele uit Dendermonde
``De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan!``
J. Delanghe uit Diepenbeek
Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!”
N. Bolle uit Beringen

ROCKWOOL Spouwmuurisolatie


Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

Toon buttons
Verberg buttons