Spouwmuurisolatie Limburg

Spouwmuurisolatie Limburg

Spouwisolatie maakt komaf met koudebruggen

Op zoek naar een specialist spouwmuurisolatie te Limburg om koudebruggen in de woning te elimineren? Soloya is al sinds 2008 actief met het plaatsen van spouwmuurisolatie in de provincie Limburg. Schakel daarom deze isolatieprof in om u van de nodige informatie te voorzien m.b.t. de plaatsing van spouwmuurisolatie in Limburg.

Spouwisolatie in Limburg laten plaatsen? Vraag advies aan isolatiespecialist Soloya voor de beste spouwmuurisolatie te Limburg.

Spouwmuurisolatie Limburg Spouwisolatie Limburg Spouwmuurisolatie Limburg Spouwisolatie Limburg

Een besparing van 30% op energiekosten met spouwmuurisolatie

Al meer dan 10 jaar is Soloya het aanspreekpunt in Limburg en omstreken met duurzame en energiebesparende maatregelen in de vorm van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.

Een constante in al onze activiteiten was de hoeveelheid aan slecht geïsoleerde woningen in Limburg en Vlaanderen. De keuze om de na-isolatie van de spouwmuur op te nemen in ons dienstenpakket was dan ook de volgende logische stap. In onze zoektocht naar een ecologische spouwmuurisolatie zijn we bij Rockwool uitgekomen.

Met Rockwool steenwol plaatsen we een vochtafstotend en thermisch brandveilig schild in de spouwmuur. Zo ontsnapt er minder warmte via de gevel en bespaart u tot 30% op uw energiefactuur.

Uw investering in spouwisolatie hebt u zo in 3 tot 5 jaar integraal terugverdiend!

Spouwisolatie uitgevoerd in 1 dag

Op uw investering in spouwisolatie maximaal te benutten, dient de plaatsing van de spouwmuurisolatie natuurlijk op de juiste manier en snel te worden uitgevoerd. Dit plaatsingsproces verloopt uitstekend bij Soloya! De plaatsing doen wij in 1 dag!

Rockwool spouwmuurisolatie

Het gebruikte isolatiemateriaal is van kwaliteit verzekerd door een ATG-certificaat. Het plaatsingsteam van Soloya werd ook door BCCA beloond met een ATG certificaat. Door beroep te doen op een erkende installateur ontvangt u van de netbeheerder een premie van € 6 per m².

€ 2 per m² extra korting op spouwmuurisolatie voor bestaande klanten in Limburg

U bent misschien al klant? Soloya investeert in haar klanten. We belonen enthousiaste klanten met een extra premie van € 2 per m² die ervoor zorgen dat een vriend, familielid, buurman of verre kennis ook klant wordt.

Ontdek onze folder of neem contact op voor meer informatie over spouwisolatie. Wij helpen u graag verder.

Meer info over spouwmuurisolatie Limburg

Vertrouw op de Limburgse isolatiespecialist Soloya! Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak om een offerte uit te werken voor spouwmuurisolatie in Limburg.

Spouwmuurisolatie in Limburg plaatsen?

Vertrouw op ruim 10 jaar ervaring van Soloya!

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 09nov

  Realisatie Daikin Lucht/Lucht airco/warmtepomp installatie te Niel-Bij-As

  Lees Meer →

Klantenervaringen


“Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.”
J. Desmet uit Ravels
“Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
“Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.”
S. Snoeck uit Mol
“Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.”
P. Uytendaele uit Dendermonde
``De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan!``
J. Delanghe uit Diepenbeek
Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!”
N. Bolle uit Beringen

Rockwool spouwmuurisolatie


Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

Toon buttons
Verberg buttons