Prijs warmtepomp

Warmtepomp: prijs en kosten?

Prijzen warmtepompen

Prijs warmtepomp prijzen warmtepompenMeer weten over de prijs en kosten van een warmtepomp? De richtprijzen van warmtepompen variëren sterk naargelang het type warmtepomp en de warmtenoodzaak van de woning. Voor geothermische warmtepompen is de samenstelling van de grond ook een bepalende factor naar de uiteindelijke kostprijs.

Het is vooral belangrijk om de installatie van een warmtepomp te beschouwen als een duurzame investering die de jaarlijkse stijging van de energieprijzen teniet doet.

De laatste 10 jaren zijn de energieprijzen met gemiddeld 8,5% per jaar gestegen en met de recente stijging van de BTW naar 21% ziet het er niet naar uit dat dit zal wijzigen in de toekomst.

Vraag hier uw prijsofferte aan voor een warmtepomp.

De lucht/lucht warmtepomp

Uw huis verwarmen zonder te hoeven inboeten aan comfort kan nu met een economisch en duurzaam systeem; een lucht/lucht warmtepomp. De lucht/lucht warmtepomp gebruikt energie uit de buitenlucht en geeft deze af in de woning via een warmtewisselaar.

De lucht/water warmtepomp

De lucht/water warmtepomp maakt gebruik van 2 bestanddelen lucht en water en zorgt voor de realisatie van een gewenste temperatuur in een ruimte als voor de productie van sanitair warm water. Dit type warmtepompsysteem onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft deze af aan het water.

De hybride warmtepomp

Spijtig genoeg zijn er nog heel veel woningen in Vlaanderen die onvoldoende geïsoleerd zijn om ten volle te kunnen profiteren van de voordelen van een warmtepomp. De hybride warmtepomp is dan het perfecte alternatief voor de gasketel.

Richtprijzen

Helaas is het niet altijd zo vanzelfsprekend om richtprijzen te geven voor de verschillende soorten warmtepompsystemen die Soloya aanbiedt, omdat die te sterk afhangen van de warmtebehoefte van de woning. De prijs van een specifieke warmtepomp is maatwerk en vergt vaak een persoonlijk gesprek om de situatie te kunnen analyseren.

Wilt u meer weten over de warmtepomp prijs en kosten?

Contacteer ons vandaag nog voor informatie of een afspraak m.b.t de prijzen van warmtepompen.

Vraag hier een offerte aan

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 09nov

  Realisatie Daikin Lucht/Lucht airco/warmtepomp installatie te Niel-Bij-As

  Lees Meer →

Klantenervaringen


Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.
J. Desmet uit Ravels
Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.
S. Snoeck uit Mol
Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.
P. Uytendaele uit Dendermonde
De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan!``
J. Delanghe uit Diepenbeek
Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.”
T. Hoornaerts uit Ninove
In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!
N. Bolle uit Beringen

Mitsubishi Electric

Daikin

Panasonic Aquarea warmtepompen

Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020


Toon buttons
Verberg buttons