Totaalconcept

Verwarmen met zonne-energie en groene energie

Uw partner in ecologisch bouwen

Bent u aan het bouwen of verbouwen en zoekt u oplossingen om uw woning of kantoor te koelen of verwarmen met zonne-energie? Klop dan aan bij Soloya. Wij bieden duurzame totaaloplossingen voor energie, onafhankelijk van fossiele brandstoffen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, installatie en onderhoud van:

Ga voor een ecologisch totaalpakket

Met onze milieuvriendelijke oplossingen kunt u niet enkel uw woning of kantoor verwarmen met zonne-energie, u kunt de oplossingen ook combineren in ecologische totaalconcepten. Zo de gratis stroom van uw zonnepanelen uw warmtepomp laten draaien. Met een zonneboiler of warmtepomp produceert u bovendien gratis sanitair warm water. We installeren zelfs uw groene vloerverwarming en ventilatie. En om uw opgewekte energie niet verloren te laten gaan door slechte isolatie, verzorgen we de na-isolatie van uw spouwmuur. U kiest zelf hoever u uw duurzame energieconcept wilt doorvoeren.

Meer dan één voordeel met zonne-energie en groene energie

Koelen en verwarmen met zonne-energie heeft tal van voordelen. Het is milieuvriendelijk, flexibel en bovendien voordelig. U produceert uw eigen energie en bent dus niet afhankelijk van de (stijgende) energieprijzen. We sommen de belangrijkste financiële voordelen voor u op:

 • zonder subsidies hebben uw zonnepanelen een terugverdientijd van ongeveer 8 jaar
 • met een zonneboiler bespaart u ongeveer 50% op uw energiekosten voor het opwarmen van water
 • met een warmtepomp verbruikt u minder stroom en kunt u dankzij een lager E-peil voor uw woning profiteren van verminderde onroerende voorheffing.
 • Dankzij spouwmuurisolatie bespaart u tot 30% op uw energiefactuur. In 3-5 jaar verdient u deze investering terug.

Financier uw dromen met onze Ecolening

Welk zonne-energieoplossing u ook voor ogen heeft, dankzij onze exclusieve Ecolening kunt u nu heel voordelig investeren in al uw groene projecten. Dankzij de lage rentevoet en maandelijkse betaling komen die zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompsystemen en spouwmuurisolatie een stuk dichterbij!

Wilt u meer weten over koelen en verwarmen met zonne-energie?

Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat aangaande uw groene energie projecten.

Vraag hier een offerte aan

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 09nov

  Realisatie Daikin Lucht/Lucht airco/warmtepomp installatie te Niel-Bij-As

  Lees Meer →

Klantenervaringen


“Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.”
J. Desmet uit Ravels
“Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
“Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.”
S. Snoeck uit Mol
“Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.”
P. Uytendaele uit Dendermonde
``De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan!``
J. Delanghe uit Diepenbeek
``Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.”
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!”
N. Bolle uit Beringen

rec solar

SMA Omvormers

Panasonic Aquarea warmtepompen

Daikin warmtepompen

Mitsubishi Electric

ROCKWOOL Spouwmuurisolatie

Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020


Toon buttons
Verberg buttons