Zonneboilers

Zonneboilers

Zonneboiler installateur Soloya

Een professionele zonneboiler installateur nodig gespecialiseerd in het plaatsen van zonneboilers? Soloya is al meer dan 10 jaar het aanspreekpunt voor zonneboiler installaties in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Net zoals bij het installeren van zonnepanelen en warmtepompen kiest Soloya bij het zonne-energiesysteem zonneboilers ook voor kwaliteit.

Advies nodig? Vraag hier uw offerte aan voor een zonneboiler.

Zonneboilerzonneboilers

 

 

Met een zonneboiler kan u op een milieuvriendelijke en voordelige wijze sanitair warm water produceren door de opvang van gratis zonne-energie door zonnecollectoren. Om een goede en rendabele werking te verkrijgen geldt hier natuurlijk ook dat de plaatsing correct dient uitgevoerd te worden. Bij zonneboiler installateur Soloya bent u zeker aan het juiste adres!

Prijsofferte op maat nodig voor een zonneboiler installatie? Vraag professioneel advies aan Soloya.

Rendement zonneboiler

Het rendement van een zonneboilersysteem met een oppervlakte van slechts 4 tot 6 m² dekt op jaarbasis tot 60 % van warm waterbehoeften van een gemiddeld gezin.

Zonneboiler subsidies

Wanneer u uw zonneboiler laat plaatsen door een erkend aannemer komt u in aanmerking voor zeer aantrekkelijke premies en subsidies van de netbeheerder en de gemeente.

Deze premie bedraagt 550 euro per m² met een maximum 2750 euro en maximum 50% van de factuur.
Bron: www.vlaanderen.be

Advies nodig van een ervaren zonneboiler installateur?

Contacteer ons voor een afspraak. Onze installateurs plaatsen uw zonneboiler met de nodige vakkennis en enthousiasme.

REC SMAbaymak

Zonneboiler plaatsen?

Vertrouw op ruim 10 jaar ervaring van Soloya!

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 09nov

  Realisatie Daikin Lucht/Lucht airco/warmtepomp installatie te Niel-Bij-As

  Lees Meer →

Klantenervaringen


“Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.”
J. Desmet uit Ravels
“Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
“Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.”
S. Snoeck uit Mol
“Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.”
P. Uytendaele uit Dendermonde
``De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan!``
J. Delanghe uit Diepenbeek
Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.”
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!”
N. Bolle uit Beringen

Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

Toon buttons
Verberg buttons