Zonnepanelen Antwerpen

Zonnepanelen Antwerpen

Zonnepanelen in Antwerpen laten plaatsen door een zonnepanelen installateur met ruim 10 jaar ervaring met de installatie van zonnepanelen? Soloya is de zonne-energie expert waar u op kan rekenen! Vertrouw op ons om uw zonnepaneel installatie in de provincie Antwerpen te installeren.

Geregistreerd aannemer zonnepanelen dagelijks actief in Antwerpen

De zonnepanelen branche is weer razend populair in Antwerpen nadat de BTW op elektriciteit naar 21% werd verhoogd op 01/09/2015. Plant u een zonnepaneel installatie te laten plaatsen op uw dak? Twijfel niet en kies voor een geregistreerde zonnepanelen installateur met meer dan 10 jaar ervaring zoals Soloya.

Hier geniet u van een deskundige installatie van uw fotovoltaïsche panelen of zonnepanelen. Alleen met een correcte zonnepaneel installatie heeft u de garantie op een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem.

Vraag hier een offerte aan voor zonnepanelen in Antwerpen.

Zonnepanelen AntwerpenZonnepanelen Antwerpen

Wat zijn zonnepanelen?

De zonnecellen van een zonnepaneel installatie vangen zonlicht op en zetten dit met een omvormer om in bruikbare elektriciteit. De elektriciteit daarentegen opgewekt door een zonnepaneel installatie is gelijkstroom, terwijl we voor alledaags gebruik in onze elektronische apparatuur; computer, koelkast, TV,… wisselstroom nodig hebben.

Soloya, uw zonnepanelen expert in Antwerpen zorgt voor de installatie van zonnepanelen die het opgevangen licht onmiddellijk omzetten in elektriciteit. De zonnecellen worden met elkaar verbonden in fotovoltaïsche panelen of pv-modules. Het fotovoltaïsche systeem bestaat uit:

 • zonnepanelen
 • een aangepaste draagstructuur

Zonnepanelen prijs

Hebt u besloten om ook zonnepanelen aan te kopen? Dan is er financieel geen beter tijdstip als het huidige om dit uit te voeren. De totale kostprijs van zonnepanelen is drastisch gedaald de laatste jaren. De totale zonnepanelen prijs hangt af van het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om te voorzien in uw energiebehoefte. Factoren die de hoeveelheid bepalen zijn uw huidig en toekomstig energieverbruik en de bruikbare oppervlakte op uw dak.

Een Vlaams gezin verbruikt gemiddeld zo’n 4.000 Wattpiek (Wp). Onze zonnepanelen produceren 260 Wp. U heeft dan omgerekend 16 zonnepanelen nodig.

Prijsofferte op maat nodig voor een zonnepaneel installatie? Vraag professioneel advies aan Soloya.

Meer info of een gratis offerte voor zonnepanelen in Antwerpen?

Had u graag een vrijblijvende offerte of meer info ontvangen? Vertrouw dan op de ervaren installatieteams van Soloya, dagelijks actief voor de plaatsing van zonnepanelen in Antwerpen. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak; wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan bij Soloya voor de installatie van zonnepanelen te Antwerpen.

REC SMA

Vraag hier een offerte aan

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 09nov

  Realisatie Daikin Lucht/Lucht airco/warmtepomp installatie te Niel-Bij-As

  Lees Meer →

Klantenervaringen


Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.
J. Desmet uit Ravels
Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!
K. Degryse uit Westerlo
Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.
S. Snoeck uit Mol
Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.
P. Uytendaele uit Dendermonde
De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan.
J. Delanghe uit Diepenbeek
Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!
N. Bolle uit Beringen

Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

Toon buttons
Verberg buttons