Zonnepanelen prijs

Zonnepanelen Prijs Zonnepaneel Prijzen? Soloya

Prijs zonnepanelen: laag door aankoop grote volumes

Voorziet u om zonnepanelen te installeren? Dan wilt u natuurlijk meer weten over de prijs. Zonnepanelen zijn bij Soloya zeer goedkoop: wij bieden een uitzonderlijk zonnige prijs. Zonnepaneel of omvormers: Soloya koopt rechtstreeks in grote volumes aan bij de fabrikant. Dit resulteert in een zeer concurrentiële prijs per Wp: zonnepanelen aan groothandelstarieven.

Uw voordeel? Ook u geniet van deze lage prijs. Zonnepanelen prijs aan de beste voorwaarden? Soloya is uw partner! Vraag hier uw offerte aan voor zonnepanelen.

Zonnepanelen zonnepaneel installatie SoloyaZonnepanelen zonnepaneel installatie Soloya

Prijs zonnepanelen: na 6 jaar al terugverdiend

Hoe rendabel zijn zonnepanelen? Een belangrijke vraag, want nog belangrijker dan de prijs van zonnepanelen, is het rendement van een zonnepaneel installatie.

Zonnepanelen brengen veel op, de prijzen van zonnepanelen zijn immers de laatste 10 jaar sterk gedaald. Een volledige installatie kost nu nog maar een kwart van de totale aankoopprijs in 2003.

Wat bepaalt de prijs? De oorsprong, soort zonnecellen en het rendement. Soloya kiest voor kwaliteitsvolle REC zonnepanelen!

Soloya garandeert u prijs/rendement de beste voorwaarden: investeert u in zonnepanelen? Dan verdient u ze reeds in 6 jaar terug.

Hoe komt dit? Onze groothandelsprijzen, waardoor u minder betaalt … en uw investering dus sneller terugverdient.

Zonnepanelen prijs: Betaalt de overheid nog mee?

De overheid betaalt niet meer mee. Groene stroomcertificaten zijn er niet meer. En dat is goed nieuws, want een zonnepaneel installatie levert nu dus vanzelf heel veel op.

Zonnepanelen zijn immers al even de goedkoopste keuze op de markt om zelf groene stroom te produceren. U bent tenslotte niet onderhevig aan prijsstijgingen op de elektriciteitsmarkt. En deze prijs zal wellicht nog fors stijgen de komende jaren.

Verder is er voor woningen ouder dan 5 jaar een lager btw-tarief van 6% van toepassing. Voor nieuwbouw is dat 21%.

Zonnestroom produceren op uw eigen dak? Of liever meer geld uitgeven aan klassieke stroom? Uw eigen zonnestroom is gegarandeerd voordeliger! Er is echt geen reden om te wachten met de aankoop!

Wij berekenen graag voor u welke kosten zonnepanelen voor u met zich meebrengen … én wat ze u opbrengen!

Vraag hier uw offerte aan voor de beste zonnepanelen prijs.

De beste zonnepanelen prijs?

Vertrouw op ruim 10 jaar ervaring van zonne-energie specialist Soloya!

Belangrijk nieuws

 • 10dec

  Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

  Lees Meer →
 • 04dec

  De toekomst van verwarmen? Hitte uit eigen bodem

  Lees Meer →
 • 17nov

  Energie Besparen? Isoleer uw spouwmuur en bespaar 300€!

  Lees Meer →

Klantenervaringen


“Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.”
J. Desmet uit Ravels
“Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
“Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.”
S. Snoeck uit Mol
“Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.”
P. Uytendaele uit Dendermonde
``De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan!``
J. Delanghe uit Diepenbeek
Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.”
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!”
N. Bolle uit Beringen

REC SMA


Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, spouwmuurisolatie, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Prosumententarief blijft van kracht tot 2020

Toon buttons
Verberg buttons