Zonnepanelen Geel

zonnepanelen geel
Zonnepanelen Geel
Realisatie van een zonnepanelen installatie bestaande uit 25 zonnepanelen REC 275 met SB5000TL-20 te Grobbendonk geplaatst. Goed voor een productie van 6.600 kWh.

Realisatie van een zonnepanelen installatie te Geel bestaande uit 24 zonnepanelen REC 260 gerealiseerd door Soloya met een SMA zonnepanelen omvormer SB5000TL-21. Goed voor een jaarlijkse groenestroomproductie van gemiddeld 6.000 kWh.

Zonnepanelen installateur Geel

Zonnepanelen plaatsen in Geel? Doe beroep op een zonnepanelen installateur met ruim 10 jaar ervaring in zonnepanelen installatie. Vertrouw op Soloya, de expert in zonne-energie, voor de plaatsing van uw zonnepaneel installatie in Geel en omstreken.

Uw erkend installateur zonnepanelen  regio Geel

Nu de btw op elektriciteit tot 21% werd opgetrokken op 01/09/2015, zijn zonnepanelen weer erg in trek in Geel. Bent u van plan om een zonnepaneel installatie te plaatsen op uw dak? Zorg dan dat u een geregistreerde zonnepanelen installateur met ruime ervaring selecteert.

Soloya heeft meer dan 10 jaar ervaring met zonnepanelen in Geel.  Zo bent u zeker van een foutloze installatie van uw fotovoltaïsche panelen of zonnepanelen. Dat is belangrijk, want u kunt enkel genieten van een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem als uw zonnepaneel installatie helemaal correct is geïnstalleerd.

Hoe werken zonnepanelen?

In een zonnepaneel zitten zonnecellen. Die vangen het zonlicht op. Maar de elektriciteit die wordt opgewekt door een zonnepaneel installatie, is gelijkstroom. Alledaagse elektrische toestellen zoals computers, uw tv, de diepvries … hebben wisselstroom nodig. Daarom hebt u behalve zonnepanelen ook een omvormer nodig die de elektriciteit uit zonnepanelen bruikbaar maakt.

Soloya, uw zonnepanelen expert in Geel installeert zonnepanelen die zonlicht meteen omzetten in elektriciteit. Talloze zonnecellen zijn aan elkaar gelinkt in pv-modules of fotovoltaïsche panelen. Een dergelijk fotovoltaïsch systeem is opgebouwd uit zonnepanelen op een aangepaste draagstructuur.

De prijs van zonnepanelen in Geel

Overweegt u ook om zonnepanelen aan te schaffen? Weet dan dat dit het ideale tijdstip is voor de aankoop van zonnepanelen. De kostprijs van zonnepanelen is in Geel immers enorm gezakt de voorbije jaren. Hoeveel de totaalprijs van uw zonnepanelen, zal bedragen, is een kwestie van uw totale energiebehoefte.

Op basis van uw huidige en toekomstige energieverbruik en van de bruikbare oppervlakte op uw dak, berekent zonnepanelen expert Soloya hoeveel zonnepanelen u moet plaatsen. Ter indicatie: een gemiddeld Vlaams gezin verbruikt zo’n 4.000 wattpiek (wP) per jaar. De zonnepanelen van Soloya produceren 260 Wp. Voor 4.000 wP hebt u dus 16 zonnepanelen nodig.

Welke merken zonnepanelen in Geel?

 1. REC

Exclusieve partnership met REC Zonnepanelen

Soloya is een van de weinige zonnepanelen installateurs met een REC Solar Professional certificaat, dankzij een hecht samenwerkingsverband met REC. En daar plukt u de vruchten van:

 • 2 jaar extra fabrieksgarantiebovenop de 10 jaar garantie
 • Geen wachttijd voor de levering
 • Snelle en doeltreffende probleemverhelping
 • U blijft altijd recht hebben op uw garantie via REC, zelfs wanneer Soloya niet meer zou bestaan.

 

Een onderneming in volle groei

Begin 2015 sloeg REC de handen in elkaar met de Elkem Group of Norway, waardoor er grote groeimogelijkheden ontstonden voor REC:

 • Aanzienlijke verhoging van de productiecapaciteit om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar REC zonnepanelen.
 • Extra budget voor Research & Development, waardoor REC de beste zonnepanelen kan blijven ontwikkelen.
 • Mogelijkheid nieuwe makten te verkennen in Azië.

Wilt u meer weten over REC? Vraag dan hier uw gratis offerte aan bij Soloya. Uw zonnepanelen expert in Geel biedt u graag vrijblijvend advies op uw maat!

 1. BenQ solar

BenQ Solar staat bekend als de toonaangevende en meest innoverende producent van zonnepanelen met hoog rendement. BenQ Solar behoort tot AU Optronics, een grote beursgenoteerde groep. Die groep heeft wereldwijd een marktaandeel van 16,2% in TFT-LCD-schermen, waardoor u ze haast overal tegenkomt: van de grote luchthavenschermen met informatie of vluchten tot tv-, smartphone- en monitorschermen. AU Optronics beschikt daardoor over een enorme kennis en de meest vooruitstrevende productietechnieken, waar BenQ Solar dankbaar gebruik van maakt om zelf innoverende zonne-energieproducten van premium kwaliteit te ontwikkelen en te produceren.

BenQ Solar: buitengewone kwaliteit

BenS Solar is een van de weinige zonnepaneelmerken die de volledige verticale keten in eigen handen heeft, van productie tot installatie. BenQ Solar garandeert de buitengewone kwaliteit van zijn producten ook dankzij de doorgedreven producttesten doorheen alle fasen van het productieproces. Wist u dat de producttesten van BenQ Solar zelfs drie keer uitgebreider zijn dan de marktconforme IEC test? Geen wonder dat het merk alle internationale productnormen met glans doorstaat, inclusief de JET, IEC, MCS, JPEC en CE-normen.

BenQ Solar neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid op

Wat betreft maatschappelijke verantwoordelijkheid is BenQ Solar al van bij zijn oprichting in 1996 de onbetwiste koploper in de zonne-energiesector. In 2010 kreeg BenQ Solar als allereerste bedrijf ter wereld de “PAS2050 Carbon Footprint verificatie” voor zijn PV-paneel. In 2011 werd het bedrijf ook nog eens lid van de Europese Cycle associatie. BenQ Solar is ook altijd in regel met de nieuwste RoHS-wetgeving.

 1. LG Solar

LG is vooral beroemd om zijn solide elektronica zoals televisies, smartphones, wasmachines en andere huishoudelijke apparaten. Maar wist u dat de Zuid-Koreaanse elektronicagigant ook uitmunt in de productie van zonnepanelen als LG Solar?

LG zonnepanelen zijn al 25 jaar in gebruik en er is veel vraag naar in veeleisend Europa. LG Solar staat bovenaan de ranglijst van de beste merken zonnepanelen en maakt deel uit van de level 1 merken. Dat is terecht, want LG investeert veel in onderzoek en ontwikkeling. Maar liefst 25% van de medewerkers van LG besteedt al hun tijd aan research. Geen enkel ander fotovoltaïsch merk besteed zoveel aandacht, budget en tijd aan research. Het resultaat s dan ook navenant: hun NeON-zonnecel, die gebruikt wordt in de lopende vierde generatie van LG solarpanelen, is meerdere malen in de prijzen gevallen.

Buitengewoon rendement van LG zonnepanelen

De nieuwste LG fotovoltaïsche panelen hebben een bijzonder hoog rendement. De met meerdere awards bekroonde LG NeON 2 bereikt een rendement van 19,5% en is daarmee een van de beste residentiële fotovoltaïsche systemen die momenteel op de markt beschikbaar zijn.

LG zonnepanelen

LG Solar zonnepanelen worden niet alleen geselecteerd om hun doeltreffendheid, maar ook om hun esthetische uitstraling en perfecte integratie op elk dak.

De unieke garantie van LG

Dat LG Solar andere tier-1 merken ver vooruit is, valt met name op als we de productgarantie als de vermogensgarantie onder de loep nemen. Die garantie is trouwens ook lokaal van kracht, want LG heeft meerdere vestigingen in Europa. Dat is een enorme troef in vergelijking met merken die uitsluitend een zetel in Azië of in de VS hebben.

 • 12 jaar productgarantie
  Veel merken houden het op 10 jaar productgarantie Niet zo bij LG, dat twee jaar extra garantie aanbiedt op al zijn zonnepanelen.
 • 83,6% vermogensgarantie op 25 jaar
  Ook de beste fotovoltaïsche systemen leveren ieder jaar wat minder stroom op. Dat is een natuurlijk fenomeen en valt niet uit te sluiten. De meeste merken garanderen dit stroomverlies tot op een zeker percentage. Als een fotovoltaïsch paneel minder stroom oplevert dan in die vermogensgarantie is bepaald, dan moet de fabrikant dat paneel herstellen of vervangen.

Bij LG geniet u een vermogensgarantie van 83,6% over een periode van 25 jaar. -2% tijdens de eerste twee jaar gevolgd door een maximaal jaarlijks verlies van 0,6%. LG garandeert dit verlies bovendien jaarlijks, daar waar de meeste andere merken dit enkel in blokken van 10 of zelfs 15 jaar doen. Het is niet overdreven om de vermogensgarantie van LG als uitzonderlijk goed te betitelen. Enkel de merken Solarword en SunPower overtreffen deze vermogensgarantie.

Prijzen LG zonnepanelen

Die uitzonderlijke kwaliteit en garantie reflecteert zich natuurlijk in de prijs. De prijzen van LG zonnepanelen liggen gemiddeld 15 à 25% hoger dan andere tier-1 merken. De langere garantie en het betere rendement rechtvaardigen deze hogere prijs. Vergeet daarnaast ook niet dat LG een groot en beursgenoteerd bedrijf is, dat geen financiële problemen kent. Het risico dat de garantie niet kan uitgevoerd worden, is daardoor miniem.

Prestaties van LG zonnepanelen

De prestaties van zonnepanelen laten zich vooral beoordelen op basis van 2 waarden: het temperatuurcoëfficiënt en de tolerantie.

Temperatuurcoëfficiënt: -0,38%/°C

LG heeft zijn vierde generatie fotovoltaïsch systeem opnieuw verbeterd op vlak van bouw en technologie. Dat heeft geleid tot een uitstekend temperatuurcoëfficiënt van maar liefst -0,38%/°C. Wat wil dit coëfficiënt nu concreet zeggen? Wel, als het buiten 25° C is, dan zal de temperatuur van het paneel rond de 55° C schommelen, met een prestatieverlies van rond de 11,4%.

Tolerantie: 3%

Alle zonnepanelen van LG hebben een positieve tolerantie van 3%. Dat betekent dat deze zonnepanelen een rendement hebben dat 3% boven de officiële waarden ligt. Als we het best presterende zonnepaneel van LG nemen, de NeOn 2& 320W, dan ontdekken we dus 9,6W extra vermogen.

LG zonnepanelen: een overzicht

LG zonnepanelen heeft de huidige vierde generatie zonnepanelen uitgerold in 2015. Deze generatie is uitgerust met NeON 2 zonnecellen, die meermaals in de prijzen zijn gevallen, onder meer tijdens de gereputeerde Intersolar Awards.

Met maar liefst 72 zonnecellen, 12 meer dan een klassiek zonnepaneel, en een opmerkelijk hoger rendement per vierkante meter, zijn de NeON 2 en NeON 2 Black zonnepanelen dan ook het paradepaardje in het gamma van LG Solar.

De kwaliteitscontrole bij LG is bijzonder streng, met name doordat LG zijn zonnepanelen zelf produceert Elk zonnepaneel moet een hele resem tests doorlopen vooraleer het op de markt wordt gebracht, waaronder een weertest, een hageltest, een breekproef, een mechanische ladingtest en een uitgangtest.

Een zonnepanelen expert te Geel gezocht?

Neem ook de touwen in handen en bepaal een vaste prijs voor uw elektriciteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor advies op maat aangaande de installatie van zonnepanelen of andere energiebesparende maatregelen in Geel.

Zonnepanelen Geel en offerte op maat nodig?

De beste prijzen voor zonnepanelen in Geel bij Soloya!

“Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.”
J. Desmet uit Ravels
“Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!”
K. Degryse uit Westerlo
“Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.”
S. Snoeck uit Mol
“Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.”
P. Uytendaele uit Dendermonde

Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, airco, zonneboilers en warmtepompboilers

 • Realisatie 50x REC zonnepanelen 330 Black White met SMA omvormer STP10.0 te Deurne

    Lees Meer

 • Realisatie 22x REC zonnepanelen 330 Black White met SMA omvormer SB5.0 te Vilvoorde

    Lees Meer

 • Realisatie 14x LG zonnepanelen 340 FULL BLACK met SMA omvormer SB3.0 te Kortessem

    Lees Meer

 •   Lees Meer

 • Realisatie 20x REC 320 Full Black zonnepanelen met SMA omvormer SB4.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 14x REC 330 Black White zonnepanelen met SMA omvormer SB3.6 te Mol

    Lees Meer

 • Realisatie 13x QCELLS zonnepanelen 340 FULL BLACK met SMA omvormer SB3.0 te Kontich

    Lees Meer

 • Realisatie 40x Longi zonnepanelen Full Black 350 Wp met SMA omvormer STP10.0 te Genk

    Lees Meer

 • Realisatie 12x REC 320 Full Black zonnepanelen met SE2200H + 12 optimizers P370 te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Realisatie 25x REC 320 Full Black zonnepanelen met SMA omvormer SB5.0 te Houthalen

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Comfora single split airco/warmtepomp te Lommel

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera warmtepomp met 10 zonnepanelen Peimar 310 Wp met SMA Omvormer SB2.5 te Borgerhout

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin multisplit airco/warmtepomp met 3 Perfera binnenunits te Hechtel-Eksel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin airco/warmtepomp summerdeal met 2 Perfera binnenunits te Peer

    Lees Meer

 • Realisatie 15x REC 320 Full Black zonnepanelen met Huawei omvormer Sun 2000-3,68KTL te Balen

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Comfora airco/warmtepomp met 24 zonnepanelen REC 330 Wp met SMA Omvormer SB5.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera warmtepomp met 8 zonnepanelen REC 330 Wp met SMA Omvormer SB1.5 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 11x QCELLS zonnepanelen 350 met SMA omvormer SB2.5 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Comfora single split airco/warmtepomp te Boutersem

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin single split + multisplit airco/warmtepomp met 2 Perfera binnenunits te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin multisplit airco/warmtepomp met 4 Perfera binnenunits te Rotselaar

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin multisplit airco/warmtepomp met 2 Perfera binnenunits te Hamont-Achel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin single split Comfora + multisplit airco/warmtepomp met 4 Perfera binnenunits te Balen

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin 2x multisplit airco/warmtepomp met Comfora binnenunits te Laakdal

    Lees Meer

 • Realisatie 19x REC 330 Black White zonnepanelen met SMA omvormer SB4.0 te Laakdal

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin multisplit airco/warmtepomp met Perfera en Stylish binnenunits te Maastricht

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Tremelo

    Lees Meer

 • Realisatie 14x REC 320 Full Black zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Balen

    Lees Meer

 • Realisatie 20x REC 330 Black White zonnepanelen met SMA omvormer SB4.0 te Averbode

    Lees Meer

 • Realisatie 21x REC 320 Full Black zonnepanelen met SMA omvormer SB5.0 te Hoegaarden

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera + Stylish warmtepomp met 16 zonnepanelen REC 330 Wp met SMA Omvormer SB3.6 te Beringen

    Lees Meer

 • Q CELLS zonnepanelen nieuw in het assortiment sinds 02/2020!

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Comfora single split airco/warmtepomp te Hasselt

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Comfora single split airco/warmtepomp te Balen

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera warmtepomp met 12 zonnepanelen Peimar 310 Wp met SMA Omvormer SB2.5 te Bree

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Comfora single split airco/warmtepomp te Alken

    Lees Meer

 • Realisatie 32x REC 325 + 18x REC 315 Full Black zonnepanelen met SMA omvormer te Koersel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Stevoort

    Lees Meer

 • Realisatie 2x 7 QCELLS zonnepanelen 325 met SMA omvormer SB1.5 te Mol

    Lees Meer

 • Realisatie 20x QCELLS zonnepanelen 325 met SMA omvormer SB4.0 te Genk

    Lees Meer

 • Realisatie 16x REC 325 zonnepanelen met SMA omvormer SB3.6 te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Realisatie 17x LONGI zonnepanelen 320 met SMA omvormer SB3.6 te Diest

    Lees Meer

 • Realisatie 15x QCELLS zonnepanelen 315 Full Black met Solar Edge omvormer SE3860 te Hechtel

    Lees Meer

 • Realisatie 15x LONGI 315 FULL BLACK zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Beringen

    Lees Meer

 • Realisatie 15x QCELLS 325 Black White zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Mol

    Lees Meer

 • Realisatie 18x QCELLS 325 SEMI Black zonnepanelen met SMA omvormer SB3.6 te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Realisatie 18x REC 315 Full Black zonnepanelen met SMA omvormer SB3.6 op pannendak + 32 x REC 325 met SMA STP 6.0 op plat dak

    Lees Meer

 • Realisatie 14x REC 315 zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Classic vloermodel airco/warmtepomp te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 16x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met Solar Ege omvormer SE3000H te Diest

    Lees Meer

 • Realisatie 12x REC 325 zonnepanelen met SMA omvormer SB2.5 te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Casette Roundflow airco/warmtepomp te Kinrooi

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Turnhout

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Kontich

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Altherma warmtepomp met 22 zonnepanelen Peimar 310 Wp en SMA Omvormer SB4.0 te Laakdal

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Sint-Job-in-‘t-Goor

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Diest

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit airco/warmtepomp te Mol

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera warmtepomp met 37 zonnepanelen REC 325 Wp met SMA Omvormer STP8.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera + Comfora multisplit + single split airco/warmtepomp te Balen

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Comfora warmtepomp met 14 zonnepanelen REC 325 Wp met SMA Omvormer SB3.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera multisplit split airco/warmtepomp te Geel

    Lees Meer

 • Realisatie 15x REC 325 zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 40x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer 2x STP4.0 te Wijnegem

    Lees Meer

 • Realisatie 12 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB3.0 te Leopoldsburg

    Lees Meer

 • Realisatie 14x LG 400 zonnepanelen met SolarEdge omvormer SE5000H + 14 optimisers P505 te Hasselt

    Lees Meer

 • Realisatie 18 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB3.6 te Genk

    Lees Meer

 • Realisatie 26x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer SB5.0 te Kapellen

    Lees Meer

 • Realisatie 20x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer SB4.0 te Oud-Turnhout

    Lees Meer

 • Realisatie 22x LG 400 zonnepanelen met SMA omvormer STP10.0 te Zonhoven

    Lees Meer

 • Realisatie 12x LG 370 zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Realisatie 36x REC 325 zonnepanelen met omvormer STP8.0 te Baarle-Hertog

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Classic single split airco/warmtepomp te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 12x REC 325 zonnepanelen met omvormer SMA SB2.5 te Bertem

    Lees Meer

 • Realisatie 16x REC 325 zonnepanelen met omvormer SMA SB3.6 te Ham

    Lees Meer

 • Realisatie 10x LG 400 zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Ternat

    Lees Meer

 • Realisatie 12x LG 400 zonnepanelen met SMA omvormer SB3.6 te Scherpenheuvel-Zichem

    Lees Meer

 • Realisatie 18x REC 325 zonnepanelen met omvormer SMA SB3.6 te Lanaken

    Lees Meer

 • Realisatie 101 zonnepanelen REC 325 met 2x SMA STP10.0 te Beringen

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin airco warmtepomp met zonnepanelen in 3 woningen te Antwerpen

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Emura + Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Heppen

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Altherma lucht/water warmtepomp en 14 zonnepanelen Peimar 300 Wp Full BLack met SMA Omvormer SB3.0 te Assenede

    Lees Meer

 • Realisatie 13 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB2.5 te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera airco/warmtepomp met warmtepompboiler en 45 zonnepanelen Peimar 310 Wp Full BLack met SMA Omvormer STP9.0 te Lier

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera airco/warmtepomp en 29 zonnepanelen REC 325 Wp SEMI BLack met SMA Omvormer STP6.0 te Diest

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Stylish + Perfera airco/warmtepomp en 16 zonnepanelen REC 315 Wp Full BLack met SMA Omvormer SB3.6 te Waanrode

    Lees Meer

 • Realisatie 20 zonnepanelen REC 325 Wp met SMA omvormer SB4.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 13 zonnepanelen Peimar 300 Wp Full BLack met SMA Omvormer SB2.5 te Lier

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera + Stylish airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Zaventem

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera + Stylish airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Heverlee

    Lees Meer

 • Realisatie 8x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer SB1.5 te Antwerpen

    Lees Meer

 • Realisatie 12 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB2.5 te Poppel

    Lees Meer

 • Realisatie 8 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer SB 2.0 VL 40 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 3 binnenunits en 1 buitenunit te Overpelt

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Emura + Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 4 binnenunits en 1 buitenunit te Balen

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Stylish airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunit en 1 buitenunit te Schelle

    Lees Meer

 • Realisatie 3 appartementen met REC 320 N-Peak en Solar Edge omvormers te Houthalen

    Lees Meer

 • Realisatie 22 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB5.0 te Stevoort

    Lees Meer

 • Realisatie 18x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer SB3.6 te Lint

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 4 binnenunits en 2 buitenunits te Tessenderlo

    Lees Meer

 • Realisatie 25 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer SB5.0 te Bocholt

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Beringen

    Lees Meer

 • Realisatie 12x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer SB2.5 te Mol

    Lees Meer

 • Realisatie 35 zonnepanelen Phonosolar 275 Wp met SMA omvormer STP6.0 te Geel

    Lees Meer

 • Realisatie 32 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer STP8.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 48 zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer STP10.0 te Retie

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 11 zonnepanelen Peimar 300 Wp Full BLack met SMA Omvormer Sb2.5 te Borsbeek

    Lees Meer

 • Realisatie 18 zonnepanelen Peimar 300 Wp met SMA omvormer SB3.6 te Geel

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 30 zonnepanelen Phonosolar 275 Wp met SMA Omvormer Sb5.0 te Brecht

    Lees Meer

 • Realisatie 22 zonnepanelen LG 400 Wp met SMA omvormer STP6.0 te Wellen

    Lees Meer

 • Realisatie 60 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer STP10.0 te Mol

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 16 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA Omvormer SB3.6 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 30 zonnepanelen LG 340 Wp met SMA omvormer STP6.0 te Geel

    Lees Meer

 • Realisatie 30 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB3.0 te Beringen

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 20 zonnepanelen Peimar 300 Wp Full Black met SMA Omvormer SB3.6 te Brecht

    Lees Meer

 • Realisatie 10 zonnepanelen Peimar 310 mono Full black met SMA omvormer SB3.0 te Ham

    Lees Meer

 • Realisatie 9 zonnepanelen REC 295 met SAJ Sununo Plus omvormer 1.0K te Antwerpen

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 11 zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA Omvormer SB2.5 te Borsbeek

    Lees Meer

 • Realisatie 18 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer SB3.6 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie 15 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer SB3.0 te Dilsen-Stokkem

    Lees Meer

 • Realisatie 18 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB3.6 te Zemst

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Kortenaken

    Lees Meer

 • Realisatie 18 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer SB3.6 te Houthalen

    Lees Meer

 • Realisatie 14 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB3.0 te Maaseik

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Classic + Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 3 binnenunits en 1 buitenunit te Hasselt

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Altherma lucht/water warmtepomp en 32 zonnepanelen Phonosolar 275 Wp met SMA Omvormer STP6.0 te Diest

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Stylish airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Lanaken

    Lees Meer

 • Realisatie 16 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB3.0 te Geel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera + Emura airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Mol

    Lees Meer

 • Realisatie 15 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB3.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Stylish + Classic airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Herzele

    Lees Meer

 • Realisatie 50 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer STP10.0 te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Wilrijk

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera + Classic airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 4 binnenunits en 1 buitenunit te Helchteren

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera + Stylish airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 4 binnenunits en 1 buitenunit te Lummen

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Lommel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 3 binnenunits en 1 buitenunit te Wespelaar

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Tienen

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin warmtepomp lucht/lucht single split te Geel

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Perfera warmtepomp lucht/lucht single split te Pelt

    Lees Meer

 • Realisatie 9 zonnepanelen Phonosolar 315 Wp met SMA omvormer SB2.5 te Sint-Niklaas

    Lees Meer

 • Realisatie 35 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer STP8.0 te Wintershoven

    Lees Meer

 • Realisatie 20 zonnepanelen REC 290 TP2 met SMA omvormer SB5.0 te Tongerlo

    Lees Meer

 • Realisatie 23 zonnepanelen REC 285 Full Black met SMA omvormer STP4.0 te Heusden-Zolder

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera + Stylish houtlook antraciet lucht/lucht warmtepomp/airco en 40 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA Omvormer STP80000-TL20 te Alken

    Lees Meer

 • Realisatie Daikin Stylish antraciet houtlook airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Beauvechain

    Lees Meer

 • Totaalproject Daikin Perfera lucht/lucht warmtepomp/airco en 12 zonnepanelen Peimar 300 Wp met SMA Omvormer te Lummen

    Lees Meer

 • Realisatie 21 zonnepanelen REC 295TP met SMA omvormer SB4.0 te Hasselt

    Lees Meer