Zonnepanelen installateur West-Vlaanderen

Zonnepanelen West-Vlaanderen laten plaatsen door een zonnepanelen installateur met ruim 10 jaar ervaring met de installatie van zonnepanelen? Soloya is de zonne-energie expert waar u op kan rekenen! Vertrouw op ons om uw zonnepaneel installatie in de provincie West-Vlaanderen te installeren.

Geregistreerd aannemer zonnepanelen dagelijks actief in West-Vlaanderen

De zonnepanelen branche is weer razend populair in West-Vlaanderen nadat de BTW op elektriciteit naar 21% werd verhoogd op 01/09/2015. Plant u een zonnepaneel installatie te laten plaatsen op uw dak? Twijfel niet en kies voor een geregistreerde zonnepanelen installateur met meer dan 10 jaar ervaring zoals Soloya.

Hier geniet u van een deskundige installatie van uw fotovoltaïsche panelen of zonnepanelen. Alleen met een correcte zonnepaneel installatie heeft u de garantie op een optimale werking en rendement van uw zonne-energie systeem.

Vraag hier een offerte aan voor zonnepanelen in West-Vlaanderen.

Zonnepanelen installateur West-Vlaanderen?


 
Zonnepanelen West-Vlaanderen

Zonnepanelen West-Vlaanderen


Zonnepanelen West-Vlaanderen zonnepanelen installateur West-Vlaanderen

Zonnepanelen installateur West-Vlaanderen


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat zijn zonnepanelen?

De zonnecellen van een zonnepaneel installatie vangen zonlicht op en zetten dit met een omvormer om in bruikbare elektriciteit. De elektriciteit daarentegen opgewekt door een zonnepaneel installatie is gelijkstroom, terwijl we voor alledaags gebruik in onze elektronische apparatuur; computer, koelkast, TV,… wisselstroom nodig hebben.

Soloya, uw zonnepanelen expert in West-Vlaanderen zorgt voor de installatie van zonnepanelen die het opgevangen licht onmiddellijk omzetten in elektriciteit. De zonnecellen worden met elkaar verbonden in fotovoltaïsche panelen of pv-modules. Het fotovoltaïsche systeem bestaat uit:

  • zonnepanelen
  • een aangepaste draagstructuur

Zonnepanelen prijs

Hebt u besloten om ook zonnepanelen aan te kopen? Dan is er financieel geen beter tijdstip als het huidige om dit uit te voeren. De totale kostprijs van zonnepanelen is drastisch gedaald de laatste jaren. De totale zonnepanelen prijs hangt af van het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft om te voorzien in uw energiebehoefte. Factoren die de hoeveelheid bepalen zijn uw huidig en toekomstig energieverbruik en de bruikbare oppervlakte op uw dak.

Een Vlaams gezin verbruikt gemiddeld zo’n 4.000 Wattpiek (Wp). Onze zonnepanelen produceren 260 Wp. U heeft dan omgerekend 16 zonnepanelen nodig.

Prijsofferte op maat nodig voor een zonnepaneel installatie? Vraag professioneel advies aan Soloya.

Zonnekaart

Controleer de geschiktheidsgraad van uw dak voor zonnepanelen of zonneboiler.
Klik op de afbeelding:

Zonnekaart
 
 

Merken zonnepanelen West-Vlaanderen

1. REC

Unieke samenwerking met REC Zonnepanelen

Soloya is trotse houder van een REC Solar Professional certificaat. We werken nauw samen met REC. En daar profiteert u mee van:

  • 2 jaar extra fabrieksgarantie bovenop de 10 jaar garantie
  • Snelle levering zonder wachttijd
  • Problemen worden snel verholpen
  • Zelfs als Soloya niet meer bestaat, hebben kopers recht op garantie via REC.
Een bedrijf in ontwikkeling

In januari 2015 ging REC de samenwerking aan met de Elkem Group of Norway. Dit partnership biedt het bedrijf bijkomende groeimogelijkheden:

  • De vraag naar REC zonnepanelen blijft toenemen. Door de samenwerking kan REC  nu ook haar productiecapaciteit verhogen.
  • REC krijgt meer financiering en kan zo nog meer investeren in Research & Development. Daardoor kan REC de beste zonnepanelen blijven creëren.
  • REC zal nieuwe markten exploreren in China en Azië

Meer informatie over RECVraag uw gratis offerte aan bij Soloya. Wij adviseren u met plezier!

2. Benq solar

BenQ Solar is een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende producenten van zonnepanelen met hoog rendement. Het merk maakt deel uit van het grote, beursgenoteerde AU Optronics. Met een wereldwijd marktaandeel van 16,2%, komt u de TFT-LCD schermen van AU Optronics haast overal tegen: van de schermen van smartphones, tv’s en monitoren tot de enorme schermen met vluchtinformatie in luchthavens. BenQ Solar maakt dankbaar gebruik van alle kennis en productietechnieken van AU Optronics om zelf de meest innoverende en efficiënte zonne-energieproducten van topkwaliteit te produceren.

De uitzonderlijke producttesten van BenQ Solar

In tegenstelling tot talloze andere zonnepaneelmerken heeft BenQ Solar zo bijvoorbeeld de totale verticale keten in eigen handen, van productie tot distributie. De uitzonderlijke kwaliteit van BenQ Solar wordt verder gegarandeerd door de doorgedreven producttesten in de verschillende fasen van het productieproces. BenQ Solar’s testen zijn zelfs drie keer zo uitgebreid als de marktconforme IEC test, waardoor het merk alle internationale productnormen met glans doorstaat, inclusief de JET, IEC, MCS, JPEC en CE-normen.

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van BenQ Solar

Sinds zijn oprichting in 1996 is BenQ Solar tot slot een absolute voorloper binnen de zonne-energiesector op vlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid. In 2010 verkreeg het bedrijf als eerste ter wereld de “PAS2050 Carbon Footprint verificatie” voor zijn PV-paneel. Eén jaar later werd het bedrijf bovendien lid van de Europese Cycle Associatie. BenQ Solar voldoet tot slot altijd aan de laatste RoHS-wetgeving.

3. LG Solar

LG staat vooral bekend om zijn oerdegelijke elektronica, zoals tv’s, smartphones, wasmachines en andere huishoudelektro. Maar wist u dat de Zuid-Koreaanse elektronicareus ook uitblinkt in de productie van zonnepanelen onder de naam LG Solar?

De zonnepanelen van LG bestaan intussen al 25 jaar en zijn erg gegeerd in het veeleisende Europa. LG Solar staat dan ook hoog in de lijst van de betere zonnepaneelmerken en behoort tot de tier-1 merken. Dat is verdiend, want LG investeert zwaar in research & development. Niet minder dan 25% van het personeel van LG besteedt al zijn tijd aan onderzoek. Geen enkel ander zonnepaneelmerk investeert zoveel in onderzoek. Het levert LG geen windeieren op: hun NeON zonnecel, gebruikt in de huidige vierde generatie LG zonnepanelen, is al meermaals bekroond.

Uitzonderlijk rendement van LG zonnepanelen

De meest recente LG zonnepanelen scoren uitzonderlijk hoog op vlak van rendement. De meermaals bekroonde LG NeON 2 behaalt een efficiëntie van maar liefst 19,5% en behoort daardoor tot de beste residentiële zonnepanelen die vandaag verkrijgbaar zijn.

Esthetische waarde LG zonnepanelen

De zonnepanelen van LG Solar worden niet alleen omwille van hun efficiëntie gekozen, maar ook voor hun esthetische aspect en hun naadloze integratie op elk dak.

Unieke LG Garantie

Zowel de productgarantie als de vermogensgarantie van LG Solar steekt op meerdere vlakken met kop en schouders uit boven de garanties van de meeste andere tier-1 merken. En doordat LG veel vestigingen in Europa heeft, kan ze die garantie ook lokaal laten gelden. Dat is een niet te onderschatten voordeel in vergelijking met merken die enkel een zetel in de VS of Azië bezitten.

12 jaar productgarantie
De meeste andere merken beperken zich tot 10 jaar productgarantie. De extra twee jaar geldt voor alle zonnepanelen van LG.

83,6% vermogensgarantie op 25 jaar
Alle zonnepanelen boeten jaarlijks wat aan stroom in. Dat is een natuurlijk proces en is dus volkomen normaal. Dit stroomverlies wordt door de meeste merken gegarandeerd tot een bepaald percentage. Genereert een zonnepaneel minder stroom dan het merk beloofd heeft in de vermogensgarantie, dan moet de fabrikant het zonnepaneel herstellen of vervangen.

LG garandeert u een vermogen van 83,6% over 25 jaar: -2% tijdens de eerste twee jaar en daarna maximaal 0,6% verlies per jaar. De garantie is bovendien lineair, wat betekent dat LG het verlies jaarlijks waarborgt in plaats van in blokken van 10 of 15 jaar zoals vele andere merken doen. De vermogensgarantie van LG is uitzonderlijk goed. Enkel de merken Solarword en SunPower bieden een betere vermogensgarantie aan.

LG Zonnepanelen prijzen

Aan al deze kwaliteiten en garanties hangt natuurlijk een prijskaartje. Gemiddeld liggen de zonnepanelen prijzen van LG ongeveer 15 tot 25% hoger dan andere tier-1 merken. Deze hogere prijs is echter gerechtvaardigd door de langere productgarantie en het hoge rendement van de zonnepanelen. Hou er ook rekening mee dat LG een groot, gezond, beursgenoteerd bedrijf is zonder financiële problemen. U hoeft dus niet te vrezen dat de garantie uitdraait op een loze belofte.

Prestaties zonnepanelen LG

Om de prestaties van zonnepanelen te kunnen beoordelen, moet u voornamelijk kijken naar 2 verschillende waarden: het temperatuurcoëfficiënt en de tolerantie.

Temperatuurcoëfficiënt: -0,38%/°C

De vierde generatie LG zonnepanelen heeft haar bouw en technologie alweer sterk verbeterd, waardoor de temperatuurcoëfficiënt nu een indrukwekkende -0,38%/°C bedraagt. Of anders gezegd: voor elke graad boven 25°C zal een LG zonnepaneel amper 0,38% aan efficiëntie verliezen. Is het buiten bijvoorbeeld 25°, dan zal het zonnepaneel ongeveer 55°C warm zijn met een prestatieverlies van ongeveer 11,4% tot gevolg.

Tolerantie: 3%

Elk zonnepaneel van LG biedt u een positieve tolerantie van 3%, wat wil zeggen dat deze zonnepanelen 3% beter renderen dan de officiële waarden. Nemen we bijvoorbeeld het best presterende zonnepaneel van het merk, de LG NeON 2 320W, dan komen we uit op 9,6W extra vermogen.

Het LG zonnepanelen overzicht

Vanaf 2015 is LG begonnen met de productie van zijn huidige vierde generatie zonnepanelen, die zijn uitgerust met de NeON 2 zonnecellen. Deze zonnecellen zijn meermaals bekroond, onder meer met de gerenommeerde Intersolar Awards.

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de Neon 2 en NeON 2 Black zonnepanelen de absolute sterren zijn in het gamma van het bedrijf. Elk van deze zonnepanelen bevat maar liefst 72 zonnecellen, 12 meer dan een klassiek zonnepaneel. Het rendement per vierkante meter stijgt dan ook snel.

LG produceert zijn zonnepanelen zelf, waardoor de kwaliteitscontrole erg streng is. Elk zonnepaneel moet een eindeloze reeks tests doorstaan in de fabriek, waaronder een mechanische ladingtest, een weertest, een breekproef, een hageltest en een uitgangstest.

De huidige vierde generatie zonnepanelen van LG bestaat uit de volgende modellen:
• LG Mono X PLUS
• LG Neon 2
• LG Neon 2 Black
• LG NeON R

Meer info of een gratis offerte voor zonnepanelen in West-Vlaanderen?

Had u graag een vrijblijvende offerte of meer info ontvangen? Zonnepanelen installateur West-Vlaanderen? Vertrouw dan op de ervaren installatieteams van Soloya, dagelijks actief voor de plaatsing van zonnepanelen in West-Vlaanderen. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak; wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een offerte aan bij Soloya voor de installatie van zonnepanelen te West-Vlaanderen.

REC SMALG Solarbenq zonnepanelen

Zonnepanelen in West-Vlaanderen plaatsen?

Vertrouw op ruim 10 jaar ervaring van Soloya!

Belangrijk nieuws

  • 10okt

    Realisatie 25 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer SB5.0 te Bocholt

    Lees Meer →
  • 09okt

    Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Beringen

    Lees Meer →
  • 09okt

    Realisatie 12x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer SB2.5 te Mol

    Lees Meer →

Klantenervaringen


Toen ik zonnepanelen wou plaatsen raadde een vriend mij Soloya aan. Achteraf bekeken ben ik hem erg dankbaar voor de tip. Echt vakwerk tegen een betaalbare prijs.
J. Desmet uit Ravels
Wij zijn erg verheugd over de professionele plaatsing van onze zonnepanelen. Op voorhand werden we uitgebreid geïnformeerd en alle afspraken werden nageleefd zoals voorzien. Bedankt Soloya!
K. Degryse uit Westerlo
Vlotte afhandeling van alle papierwerk en een zeer correcte service. We werden ook uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijkheden. Dankzij Soloya ben je er ook zeker van geen enkele premie mis te lopen.
S. Snoeck uit Mol
Aan iedereen die zonnepanelen wil installeren zouden wij Soloya willen aanraden. Zelden zo’n gemotiveerd team in huis gehad. Alle afspraken werden stipt nageleefd en de klus was in een handomdraai geklaard.
P. Uytendaele uit Dendermonde
De installatie van de zonnepanelen verliep heel vlot en ik kreeg ook alle nodige documenten voor subsidies en groenestroomcertificaten. Voor het plaatsen van zonnepanelen raad ik iedereen Soloya aan.
J. Delanghe uit Diepenbeek
Ik ben onder de indruk van de snelheid waarmee jullie werken. Ik vroeg een offerte aan, jullie belden mij op en niet veel later was alles al besproken en geregeld. Ook de installatie verliep zeer vlot.
T. Hoornaerts uit Ninove
“In onze vriendenkring deden heel wat wilde verhalen de ronde over installateurs van zonnepanelen. We waren dan ook op onze hoede toen we met Soloya in zee gingen. Achteraf gezien was dat nergens voor nodig!
N. Bolle uit Beringen

Ontdek onze

Op zonnepanelen

Tel +32 11 91 03 16

Voor zonnepanelen, warmtepompen, airco, zonneboilers en warmtepompboilers

  • Realisatie 25 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer SB5.0 te Bocholt

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Beringen

      Lees Meer

  • Realisatie 12x zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer SB2.5 te Mol

      Lees Meer

  • Realisatie 35 zonnepanelen Phonosolar 275 Wp met SMA omvormer STP6.0 te Geel

      Lees Meer

  • Realisatie 32 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer STP8.0 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie 48 zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA omvormer STP10.0 te Retie

      Lees Meer

  • Automatische concepten

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 11 zonnepanelen Peimar 300 Wp Full BLack met SMA Omvormer Sb2.5 te Borsbeek

      Lees Meer

  • Realisatie 18 zonnepanelen Peimar 300 Wp met SMA omvormer SB3.6 te Geel

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 30 zonnepanelen Phonosolar 275 Wp met SMA Omvormer Sb5.0 te Brecht

      Lees Meer

  • Realisatie 22 zonnepanelen LG 400 Wp met SMA omvormer STP6.0 te Wellen

      Lees Meer

  • Realisatie 60 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA omvormer STP10.0 te Mol

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 16 zonnepanelen REC 320 Wp met SMA Omvormer SB3.6 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie 30 zonnepanelen LG 340 Wp met SMA omvormer STP6.0 te Geel

      Lees Meer

  • Realisatie 30 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB3.0 te Beringen

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 20 zonnepanelen Peimar 300 Wp Full Black met SMA Omvormer SB3.6 te Brecht

      Lees Meer

  • Realisatie 10 zonnepanelen Peimar 310 mono Full black met SMA omvormer SB3.0 te Ham

      Lees Meer

  • Realisatie 9 zonnepanelen REC 295 met SAJ Sununo Plus omvormer 1.0K te Antwerpen

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin airco/warmtepomp en 11 zonnepanelen Peimar 310 Wp Full Black met SMA Omvormer SB2.5 te Borsbeek

      Lees Meer

  • Realisatie 18 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer SB3.6 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie 15 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer SB3.0 te Dilsen-Stokkem

      Lees Meer

  • Realisatie 18 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB3.6 te Zemst

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Kortenaken

      Lees Meer

  • Realisatie 18 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer SB3.6 te Houthalen

      Lees Meer

  • Realisatie 14 zonnepanelen REC 315 Wp Full Black met SMA omvormer SB3.0 te Maaseik

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Classic + Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 3 binnenunits en 1 buitenunit te Hasselt

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin Altherma lucht/water warmtepomp en 32 zonnepanelen Phonosolar 275 Wp met SMA Omvormer STP6.0 te Diest

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Stylish airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Lanaken

      Lees Meer

  • Realisatie 16 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB3.0 te Geel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera + Emura airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Mol

      Lees Meer

  • Realisatie 15 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB3.0 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Stylish + Classic airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Herzele

      Lees Meer

  • Realisatie 50 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer STP10.0 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Wilrijk

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera + Classic airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 4 binnenunits en 1 buitenunit te Helchteren

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera + Stylish airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 4 binnenunits en 1 buitenunit te Lummen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 3 binnenunits en 1 buitenunit te Wespelaar

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 2 buitenunits te Tienen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin warmtepomp lucht/lucht single split te Geel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera warmtepomp lucht/lucht single split te Pelt

      Lees Meer

  • Realisatie 9 zonnepanelen Phonosolar 315 Wp met SMA omvormer SB2.5 te Sint-Niklaas

      Lees Meer

  • Realisatie 35 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA omvormer STP8.0 te Wintershoven

      Lees Meer

  • Realisatie 20 zonnepanelen REC 290 TP2 met SMA omvormer SB5.0 te Tongerlo

      Lees Meer

  • Realisatie 23 zonnepanelen REC 285 Full Black met SMA omvormer STP4.0 te Heusden-Zolder

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin Perfera + Stylish houtlook antraciet lucht/lucht warmtepomp/airco en 40 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA Omvormer STP80000-TL20 te Alken

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Stylish antraciet houtlook airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Beauvechain

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin Perfera lucht/lucht warmtepomp/airco en 12 zonnepanelen Peimar 300 Wp met SMA Omvormer te Lummen

      Lees Meer

  • Realisatie 21 zonnepanelen REC 295TP met SMA omvormer SB4.0 te Hasselt

      Lees Meer

  • Realisatie 34 zonnepanelen REC 270 PE Wp met SMA omvormer STP7000TL-20 te Lubbeek

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera + Emura airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 3 binnenunits te Maastricht

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin Perfera lucht/lucht warmtepomp/airco en 18 zonnepanelen REC 285 Full Black met SMA Omvormer SB3.0 te Genk

      Lees Meer

  • Realisatie 16 zonnepanelen REC 285 Wp Full black met SMA omvormer SB3.0 te Herent

      Lees Meer

  • Realisatie 13 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB2.5 te Brecht

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Classic + Stylish airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 binnenunits en 1 buitenunit te Mol

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera + Emura airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunits en 4 binnenunits te Dilsen-Stokkem

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunits en 5 binnenunits te Hechtel-Eksel

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin Perfera + Emura lucht/lucht warmtepomp/airco en 20 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA Omvormer te Gingelom

      Lees Meer

  • Realisatie 20 REC 320 N-Peak zonnepanelen met SMA omvormer SB4.0 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie 3 x 10 REC 320 N-Peak zonnepanelen met SMA omvormer SB2.5 te Lommel

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin Perfera lucht/lucht warmtepomp/airco en 22 zonnepanelen REC 295 TP Black frame met SMA Omvormer SB5.0 te Edegem

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Classic single split airco warmtepomp lucht/lucht bestaande te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Kuringen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Emura + Classic airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 4 binnenunits te Brecht

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Emura airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 3 binnenunits te Geel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Kessel-Lo

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 3 binnenunits te Edegem

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 4 binnenunits te Begijnendijk

      Lees Meer

  • Realisatie 27 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB5.0 te Geel

      Lees Meer

  • Realisatie 13 REC 320 N-Peak zonnepanelen met SMA omvormer SB2.5 te Heusden-Zolder

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunit en 2 binnenunits in werfkeet te Schoten

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunit en 2 binnenunits te Neerpelt

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin lucht/lucht warmtepomp/airco met 18 zonnepanelen Peimar Full Black en SMA Omvormer SB3.6 te Schelle

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Houthalen-Helchteren

      Lees Meer

  • Realisatie 5 zonnepanelen LG 370 Wp met SMA Omvormer STP1.5 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Maasmechelen

      Lees Meer

  • Realisatie 11 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA Omvormer STP2.5 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Lanaken

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin lucht/lucht warmtepomp/airco met 14 zonnepanelen REC 320 N-Peak en SMA Omvormer SB3.0 te Tessenderlo

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin lucht/lucht warmtepomp/airco met 38 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA Omvormer STP8.0 te Kuringen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Aarschot

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 4 binnenunits te Schoten

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Stylish airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 3 binnenunits te Antwerpen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Neerpelt

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin lucht/lucht warmtepomp/airco met 16 zonnepanelen REC 295 met SMA omvormer SB3.0 te Beringen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin comfora airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Genk

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin comfora airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Hoboken

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin comfora airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Oud-Heverlee

      Lees Meer

  • Realisatie 33 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer STP6.0 te Laakdal

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera & Stylish airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 3 binnenunits te Kinrooi

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunit en 1 binnenunits te Schoten

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Burcht

      Lees Meer

  • Realisatie 22 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met Solar Edge omvormer SE4000H+ 22 Optimizers.

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin comfora airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Ellewijt

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Diepenbeek

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 4 binnenunits te Sint-Truiden

      Lees Meer

  • Realisatie 12 REC 320 N-Peak zonnepanelen met SMA omvormer SB2.0 te Boutersem

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 3 binnenunits te Diest

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Maastricht

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Etterbeek

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 3 binnenunits te Sint-Truiden

      Lees Meer

  • Realisatie summerdeal Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Heusden-Zolder

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Comfora airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Poederlee

      Lees Meer

  • Realisatie 20 Zonnepanelen PhonoSolar 275 met SMA omvormer SB3.6 te Dessel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Emura airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits te Gingelom

      Lees Meer

  • Realisatie 18 zonnepanelen Peimar 300 mono Full black met SMA omvormer SB3.6 te Genk

      Lees Meer

  • Realisatie REC 295 zonnepanelen met SMA omvormer op 3 woningen te Merelbeke

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Comfora airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Ravels

      Lees Meer

  • Realisatie 36 REC 320 N-Peak zonnepanelen met SMA omvormer STP8000TL-20 te Neerharen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Comfora airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Hoboken

      Lees Meer

  • Realisatie 16 LG zonnepanelen Neon Black 340 Wp en SMA Omvormer SB3.6 te Mol

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin Perfera en Emura airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunits en 4 binnenunits te Schaffen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunit te Heusden-Zolder

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin lucht/lucht warmtepomp/airco met 18 LG 320 WP zonnepanelen met SMA Omvormer SB4.0 te Maasmechelen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 1 buitenunit en 1 binnenunit te Heusden-Zolder

      Lees Meer

  • Realisatie 16 REC 295 TP Poly zonnepanelen met SMA omvormer SB3.0 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunits en 6 binnenunits te Aarschot

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin lucht/lucht warmtepomp/airco met 12 zonnepanelen Phono Solar 275 en SMA Omvormer SB2.5 te Balen

      Lees Meer

  • Realisatie 18 REC 280 TP zonnepanelen met omvormer SMA STP4.0 te Balen

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco warmtepomp lucht/lucht bestaande uit 2 buitenunits en 4 binnenunits te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie 40 zonnepanelen Peimar 300 mono All black met SMA omvormer STP8000TL-20 te Beringen

      Lees Meer

  • Realisatie van Daikin warmtepomp-airco lucht lucht in 5 appartementen te Borgloon

      Lees Meer

  • Realisatie 20 REC 320 zonnepanelen met omvormer SMA SB5.0 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie 10 zonnepanelen REC 295 TP zwarte rand met Omvormer SAJ SUNUNO plus 2.0 te Turnhout

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht te Beringen

      Lees Meer

  • Realisatie 38 REC 320 N-Peak Mono zonnepanelen met SMA omvormer STP8000TL-20 te Hechtel-Eksel

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin warmtepomp-airco lucht/lucht te Helchteren

      Lees Meer

  • De waarheid en realiteit achter groepsaankoop zonnepanelen: Bezint voor u begint!

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin warmtepomp-airco lucht/lucht te Neerpelt

      Lees Meer

  • Realisatie 14 REC 320 N-Peak Zonnepanelen met Omvormer SMA SB3.0 te Vilvoorde

      Lees Meer

  • Realisatie 28 REC 320 N-Peak Zonnepanelen met Omvormer SMA STP6.0 te Genk

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin warmtepomp-airco lucht/lucht te Ham bestaande uit 3 binnenunits Stylish en 1 buitenunit

      Lees Meer

  • Realisatie 16 REC 320 N-Peak Zonnepanelen met Omvormer SMA SB3.6 te Mol

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin warmtepomp-airco lucht/lucht te Hasselt

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin lucht/lucht warmtepomp/airco met zonnepanelen LG Neon Black 320 en SMA Omvormer SB3.6 te Maaseik

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin warmtepomp/airco met 18 zonnepanelen REC N-Peak 320 en SMA Omvormer SB3.6 te Geel

      Lees Meer

  • Realisatie 13 REC 320 N-Peak Zonnepanelen met Omvormer SMA SB2.5 te Mol

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin warmtepomp/airco met 20 zonnepanelen REC te Dilbeek

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin lucht/lucht warmtepomp te Leopoldsburg

      Lees Meer

  • Realisatie 22 zonnepanelen REC 295 TP zwarte rand met SAJ SUNUNO plus 5K-M te Antwerpen

      Lees Meer

  • Totaalproject Daikin Warmtepomp Lucht/Lucht met 19 Zonnepanelen REC 285 Full Black te Koersel

      Lees Meer

  • Realisatie 14 zonnepanelen LG 320 met SMA Omvormer SB3.6 te Houthalen-Helchteren

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin lucht/lucht warmtepomp te Houthalen-Helchteren

      Lees Meer

  • Realisatie 14 zonnepanelen REC 295 met SolarEdge omvormer te Neerpelt

      Lees Meer

  • Rendement zonnepanelen eigenaars wordt verzekerd

      Lees Meer

  • Realisatie Daikin airco/warmtepomp lucht/lucht te Neerpelt

      Lees Meer

  • Realisatie 20 zonnepanelen REC 295 met omvormer SMA SB4.0 te Lommel

      Lees Meer

  • Realisatie 14 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA Omvormer SB3.6 te Houthalen-Helchteren

      Lees Meer

  • Realisatie 16 zonnepanelen REC 320 N-Peak met SMA Omvormer SB3.6 te Zonhoven

      Lees Meer